maanantai 6. lokakuuta 2008

Huvituksia

Elämänlangalla on jatkettu uutta parempaa elämää reippaasti, mikä on syönyt neuleaikaa. Sen vuoksi tälläkin viikolla mennään vielä vähemmillä neuleaiheisilla kuvilla.



Kampissa on Narinkkatorilla vierailemassa brittiläinen tivoli, ja kun Teemu piti vapaailtaa keksin sitten viedä lapset ihmettelemään huvipuistomenoa lauantai-iltana. Joel ei vielä ole oikein oivaltanut erilaisten kieputtimien ihanuutta, mutta Nean piti päästä kokeilemaan kaikkia pikkulasten laitteita. Minikokoisessa lasten vuoristorata-karusellihybridissä tyttö hyökkäsi heti mönkijän selkään, väistäen äidin iloksi tarjolla olleen vaaleanpunaisen Barbie-auton.



Ja suuret trampoliinit ne vasta houkuttivatkin, hyppy kantoi paljon korkeammalle kuin lähipuiston pienenpienellä trampoliinilla ja valjaat toivat turvaa. Hauskaa oli äidilläkin, eivätkä loikat edes hirvittäneet kun suuntana oli lähinnä ylöspäin eikä esimerkiksi voltilla ympäri. Itseäkin olisi houkuttanut käydä isossa ketjukarusellissa, mutta epäilen ettei suhteellisen laaja takalistoni olisi mahtunut siihen vaikka olisinkin kehdannut dumpata koko lapsikatraan mukana olleen Mirvan niskoille.



Venytän nyt vielä sitten tätä yhtä ja samaa esiteltävää neuletta, mutta lupaan että tämä on viimeinen kerta! Bayret on siis valmis ja ohje Ravelryssä kaupan. Mallintyöstä saan taas kerran kiittää Veranoa. Projekti oli hauska, vaikka siinä vaiheessa turhauttikin kun piti purkaa jo melkein valmiiksi ehtinyt myssy. Nyt olen tosi tyytyväinen, että tein alusta pitäen kunnolla uudestaan.

Puikoilla on tällä hetkellä aktiivisena lähinnä Ulla-kaulaliina jota on jo kertaalleen esitelty, mutta ehkä ensi viikkoon mennessä keksin jotain hauskaa. Silloin siis lisää Elämänlankaa.

Ei kommentteja: