maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ropecon!

Kuten tähän aikaan vuodesta kuuluu, kului Elämänangalla yksi kesäisehkö viikonloppu jällee Espoon Dipolissa, Ropeconissa. Minulla oli tarkoituksena tänä vuonna mennä maksavana asiakkaana kun se viime vuonna onnistui niin loistavasti. Viime hetkellä päädyin kuitenkin ilmoittautumaan pelinjohtajaksi, ja vedin sekä perjantaina että lauantaina roolipeliä satunnaisille ilmoittautujille.



Coniheila piti toki hankkia, ja moiselle löytyi Alter Egon tiskiltä viehättävä badge, kuvassa kivaan kissakuvioiseen laukkuun kiinnitettynä. Ylläolevassa kuvassa esiintyy myös oleellinen con-tarvike, termosmukillinen kahvia.



Coniheilan virkaa toimitti ansiokkaasti Hanna, joka neuloi kanssani läpi avajaisten, molempien roolipelisessioiden, viktoriaanisen kauhun esitelmän, miekkakoulun esityksen ja usean muun tapahtuman. Useita muita neulojia tuli myös bongattua, Hannan jälkeen eniten piti seuraa Zeska mutta vähintään viisi tai kuusi muutakin vilahti ympäristössä jossain vaiheessa. Olen aiemminkin todennut, että neulominen ja roolipelaaminen sopivat harrastuksina loistavasti yhteen!



Kuvassa yksi neulojista, Meira, joka esitelmöi viktoriaanisesta kauhusta. Samaisessa kuvassa myös Ropecon-neuleeni, josta parempia ja tarkempia kuvia sitten ensi viikolla kun työ on kuivunut ja kuvattu.

Näissä tunnelmissa siis tällä viikolla. Lisätietona nyt mainittakoon että kirja etenee, ja enää yksi malli on valokuvaamatta. Koostamista ja editointia toki vielä riittää lähiajoiksi ihan tarpeeksi!

Ensi viikolla siis jälleen uusia seikkailuja Elämänlangalla.

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Ystävän mies oli myös tuolla tapahtumassa :)

Värttinä kirjoitti...

Tsemppiä kirjaprojektin kanssa!