maanantai 2. toukokuuta 2016

Ihana toukokuu!

Toukokuu on jo vuosia sitten äänestetty Elämänlangalla kuukausista parhaaksi. Nyt sattui vielä vapun ratoksi aivan ihastuttavan keväiset kelit, joten tässähän suorastaan hymyilyttää.

Kuten viime viikolla kerroin, olen kirjautunut instagramiin. Nyt testailen näitä erilaisten sosiaalisten medioiden jako-optioita. Katsotaan, miltä blogimerkintä tämän jäljiltä näyttää.



Sukkakirjan yhden ohjeen mallisukat on ihan vauvakokoa lukuunottamatta neulottu, joten olen välipalana neulonut taas ihan vaan itselleni pitkän aikaa kesken ollutta sileää polvisukkaa. Tällä on kuitenkin jo pari, joten jokainen silmukka on enemmän voiton puolella. Ja Wollmeisen värit näyttävät kivalta kirkkaassa kevätauringossa. Missasin iltapäivällä jumppaan mennessä bussin, mutta mikäs näillä keleillä seuraavaa odotellessa ja bussipysäkillä neuloessa.



Toukokuussa ehkä ihan parasta on se, että minulla on synttärit. Niihin on vielä reilu viikko aikaa, mutta kävin jo ostamassa ensimmäisen lahjani. Äiti lupasi uusia lakanoita, ja Finlaysonin verkkokaupassa oli pussilakanoista klubilaisille 25 prosentin ale. Näissä lakanoissa koivuissa on jo lehdet, pihapiirissä ei ihan vielä. Suunnittelin jo, että jos olen oikein reipas ja aikaansaapa niin pesen nuo lähipäivinä, niin ensi viikolla sitten synttäripäivän iltana voin ryömiä uusiin puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla on toivottavasti vielä enemmän kevät!

1 kommentti:

Merith kirjoitti...

Feedlyn kautta eivät kuvat näkyneet. Piti käydä sivustolla. Ihanan kesäistä jo sillä suunnalla Suomenmaata.